Tel. +46 76 051 60 01

Vi skapar annonser och kampanjer som

DRIVER TRAFIK, LEADS & VISNINGAR.

Ansök om ett gratis strategimöte idag!

Där får du påtagliga strategier på hur just ditt företag kan marknadsföra på nätet, vi kollar på hur du kan få in mer trafik till din hemsida och hur du kan få dom att ta action.

30 min. Gratis strategimöte

Känner du igen dig?

Min produkt är unikt och spännande, men...

... Folk vet inte om att den existerar.

Vet att jag borde marknadsföra för att få in nya prospekts men...

... Tiden räcker inte till att lära mig och jag är rädd för att slänga pengarna i sjön.

Vill få hjälp med att marknadsföra min produkt men...

Jag har inte 100 tkr i budget varje månad för att lägga på marknadsföring

Föreställ dig att du vaknar till 12 gånger så många kunder...

Föreställ dig att du vaknar till 12 gånger så många kunder som du har idag. Att du har fått in så mycket jobb att folk nu står på kö för att köpa din produkt.

Är du en sån som förlitar sig på återkommande kunder och rekommendationer när det kommer till att sälja dina produkter. Du kanske vill växa ditt företaget eller bara vill ha kontroll över att det kommer in kunder varje månad.

Du vet att det enda du behöver göra är att placera ditt erbjudande framför tillräckligt många intresserade människor. Men du har inte tid eller kunskapen om hur.

På Brännjärn sparar vi dig tid och energi genom att ta ditt erbjudande, placerar det framför människor som är redo att köpa och ger dem ett enkelt sätt att agera på ditt erbjudandet. Med hjälp av Facebook, Instagram och LinkedIn kan du inte bara träffa den bästa versionen av din målgrupp, du får även data på vilka de är och kan uppmana dem att agera på plats.

Det betyder att du inte längre behöver förlita dig på återkommande kunder eller rekommendationer. Istället ser vi till att du får människor som räcker upp handen och vill köpa din produkt.

Kanske bäst av allt, du behöver inte ha ett stort företag för att ha råd med Brännjärn. Vi har skapat system och processer som gör att vi kan leverera samma resultat till ett lägre pris.

Det enda du behöver göra att att klicka på knappen i slutet av den här sidan och boka ett samtal idag för att se hur vi kan hjälpa dig få fler kunder

På så sätt kan vi lära oss allt vi behöver om din produkt. Sen hanterar vårt team resten och vi håller kontakten med dig under hela processen för att svara på frågor och skicka uppdateringar på din kampanj.

Marknadsförings-paket

När vi skapar en kampanj till dig så vill vi veta att vi kan hjälpa dig. Det är därför vi alltid börjar med ett samtal för att ta reda på din specifika situation och det är därför vi erbjuder tre olika typer av marknadsföringspaket. Här under kan du läsa lite om vad dessa paket innehåller, hur mycket de kostar och vad de löser för problem.

Standard-paketet

29 500kr/Mån

I vårat Standard-paket så använder vi royaltyfria bilder samt ditt befintliga bild- och filmmaterial för att skapa annonserna. Det tillåter oss dock inte att skapa skräddarsydd grafik för att hjälpa bygga ditt budskap.

 • Strategiarbete
 • Dedikerad kontaktperson
 • Uppstart av annonskampanj
 • Säljande copywriting
 • Optimering
 • Rapporter & Analys

(exkl. AdApend)

Boka möte

Premium-paketet

59 500kr/Mån

I vårat Premium-paket så har vi möjlighet att redigera och skapa skräddarsytt material för dina annonserna. Här kan vi designa mer engagerande underlag och testa oss fram med mer säkerhet.

 • Allt från Standard-paketet
 • Skräddarsydd grafik
 • Helskärmsdestination
 • Återannonsering mot tidigare besökare
 • Skräddarsydda målgrupper (från kundlista)

(exkl. AdApend)

Boka möte

Kampanj-paketet

På offertbasis

Om du verkligen vill sticka ut och skapa ett fantastiskt intryck så är det här paketet för dig. I vårt kampanj-paket skapar vi en hel kampanj för att lyfta upp ditt varumärke. Priset differerar därför från projekt till projekt. Vi har bland annat möjlighet till att skapa mer avancerade animationer i både 2d och 3d och det ingår även ett storytelling och design segment.

Boka möte

Nöjda kunder berättar

brännjärn kund addbio

”Vår kontakt med brännjärn har varit väldigt positiv. Från att vi beskrev vår produkt och idé kring animationen till färdig produkt har vi haft en stimulerande dialog där jag kanske tycker vi var lite petiga. Inte en gång kände jag som kund att jag var besvärlig. Brännjärn agerade mycket professionellt och var villiga till förändringar tills vi var nöjda.”

Ulf Sewerin, CEO, ADDBIO

brännjärn kund mostly harmless games

“Det märks tydligt att de lagt ned mycket tid och energi i vår animerade reklamfilm. Vi fick väldigt personlig respons blandad med mycket kreativitet och i slutändan levererade de långt över förväntan.”

Alexander Milton, CEO, Mostly Harmless Games

brännjärn kund mostly harmless games
brännjärn kund kajsas web

“Brännjärn är enormt kreativa och jag kände att jag ville få lite nya vinklingar och nytänkande. Jag blev jättenöjd med den moderna touchen på filmen och har fått positiv respons från kunder..”

Kajsa Ekman, CEO, Kajsas Web

brännjärn kund expeditionary

“Vi är mycket nöjda med Brännjärns arbete och vår informationsfilm. Vi var nog en riktigt petig kund, men trots det så var bemötandet alltid proffsigt och det märktes att företaget är måna om att göra ett så bra arbete som möjligt. Brännjärn sjuder av kreativitet och idérikedom och vi kommer absolut anlita dom igen!”

Catrin Skane, CEO, Expeditionary Solutions AB

brännjärn kund expeditionary
brännjärn kund pocapp

“Brännjärn kontaktade oss med idéer om att göra en animerad kortfilm till vårt kommande spel. Vi märkte direkt att vi låg på samma humornivå och vad vi ville åstadkomma med kortfilmen. Efter en del bollande fram och tillbaka så kom vi fram till ett slutresultat som vi känner oss väldigt nöjda med!”

Tim Holmboe, VD, PocApp Games

Vårt team

Mir Sorani

Campaign manager

Calle Östlund

Calle Östlund

Grundare/VD

Qasim Alvi

Animatör/Design

Sillen

Kontorshund

Om du vill prata först, ansök om ett 30 minuter strategimöte här:

Ansök om Strategimöte

FAQ

Vad får jag för 29 500kr?

29 500kr gäller per kampanj där det ingår a/b-tester. Priset gäller vårt arvode och utöver det så står du för annonskostnaderna till facebook. När du beställer en kampanj från Brännjärn så ingår ett strategisamtal, där vi lär oss om ditt företag, dina önskemål osv. Vi hjälper dig att sätta upp alla nödvändiga inställningar i facebook’s ad manager. Du blir tilldelad en dedikerad projektledare som du kan ställa frågor till och som håller dig uppdaterad med hur dina kampanjer går. Och vi ser till att annonserna optimeras hela tiden, bilder och text testas för bästa resultat. I Standard-paketet så står du för bild- och film-materialet, men vi har även möjlighet till att använda royaltyfria bilder och filmer som vi hittar på utvalda kanaler. För unik och skräddarsydd grafik så rekommenderar vi att kolla på vårt Premium-paket.

Hur kommer jag igång?

Börja med att ansöka om ett strategimöte, knappen hittar du ovan här på sidan. Detta skickar dig till ett formulär där du får berätta om din produkt och tjänst. Baserat på detta kommer vi boka ett möte och se hur vi kan hjälpa din unika situation.

Om jag inte är nöjd?

Det finns ingen bindningstid, så du kan avsluta dina kampanjer när du vill, bara genom att kontakta din dedikerade projektledare. Du behåller då alla kampanjer som vi skapat under ditt annonskonto och får tillgång till eventuellt underlag som vi skapat till dina kampanjer.

Hur lång tid innan jag ser resultat?

Hur lång tid det tar innan du ser resultat kan bero på många olika faktorer. Vad din produkt är, vad ditt mål är med kampanjen, hur mycket den kostar och hur välkänd lösningen är. Men med det sagt så kan du räkna med att det iallafall tar 3-4 månader innan du börjar se resultat.

Jag vill prata med någon först

Om du vill prata med en riktig person kan du skicka ett mail till carl@brannjarn.se eller ringar 0760516001 så ska vi försöka svara på dina funderaringar så gott vi kan. Annars är du välkommen att ansöka om ett strategimöte där du får påtagliga tips om hur du kan nå ut till fler kunder.