Tel. +46 76 051 60 01

Skapa en film som får dom att säga WOW!

Tänk om du hade en film så bra att den fångade tittarnas uppmärksamhet, drog dem in i ditt budskap och till och med förvandlade dem till ambasadörer för ditt varumärke. Det är det vi jobbar med här på Brännjärn. Vi älskar storytelling, att berätta historier som suger ut märgen av vad som gör din produkt spännande. Det är vår passion.

Från 15 000kr för 30 sekunder.

 • Leverans inom 5 veckor
 • Pengarna tillbaka garanti
 • HD 1080p kvalietet
 • 3 korrekturrundor

Skapa en video nu:

Beställ nu (Fr. 15 000kr)

Om du inte är nöjd med din slutprodukt så kan du be om pengarna tillbaka.*

Datan bakom animerade reklamfilmer

58%

Enligt Dual Coding Theory minns folk 58% mer när både hörsel och syn används.

64%

En studie av converion-rate-experts.com visar att samma meddelande i videoformat konverterade 64% bättre.

400%

Enligt Relevancy group så ökade intäkterna med 400% vid användning av reklamfilm i ett mailutskick.

30 sekunder skräddarsydda animerade reklamfilmer

I vårat kampanj pris 15 000kr ingår 30 sekunder animation, manus och bakgrundsmusik. Och du har även möjlighet till att välja till saker till din animation, exempelvis en professionell studio inspelad röst, få en längre animation eller om du vill ha din animation i 3D.
Allt detta levereras till dig inom bara 5 veckor.

Vissa använder sin video på sin hemsida och marknadsför den med hjälp av sociala medier, som Facebook och YouTube, andra använder sin video på mässor och i presentationer för att göra dem mer engagerande.

Vi tar vanligvis 15 000kr för en 30 sekunders animation, men i samband med det COVID-19 kan du ansöka om att få dina filmer från enbart 9 500kr. Vi känner att det är viktigt att hjälpas åt och hålla ekonomin igång och att alla inte har en budget på 100 000kr+. Speciellt inte nu under Corona tider.

Skrolla ner till botten av den här sidan och klicka på “Beställ nu”-knappen för att påbörja din animerade film.
Detta skickar dig till en beställningssida med vårt formulär så att vi kan berätta för oss om din produkt och vilken typ av video du är ute efter. När du fyllt i det så kommer vårt team att hantera resten och vi håller kontakten med dig under hela processen för att svara på frågor, skicka utkast och få din feedback på din film.

Oemotstådligt manus

Du får ett skräddarsytt manus, skapat 100% speciellt för din video. Våra manusförfattare skapar roliga och övertygande historier som fokuserar på att underhålla och övertyga dina tittare. Från att identifiera deras problem, visa din produkt som lösningen, fånga tittarens intresse till att marknadsföra din produkt på ett underhållande sätt.

Musik, röstinspelning och ljudeffekter

Ljud är ett mycket underskattat sätt att sätta stämningen i en video. Därför har vi ett team av ljuddesigners och röstartister. Våra ljuddesigners är fantastiska när det gäller att hitta sätt att engagera dina tittare och inspirerar dem till att stanna hela vägen till slutet av videon. Våra röstartister talar lugnt och tydligt till din publik, ingen försäljnings- eller filmtrailer-röster… Om det inte är exakt vad du letar efter, i så fall glöm inte berätta för oss när du fyller i frågeformuläret.

Animation och design

Vi har byggt en mycket effektiv process där vi kan producera roliga och engagerande animationer med tidlösa design som stämmer direkt in på dagens trender. Våra begåvade designers har byggt ett stort bibliotek med plugins och mallar som de använder när du beställer din animering. Detta har hjälpt oss att skapa tidseffektiv process, hålla kvalitén hög och till överkomliga priser.

Pengarna tillbaka garanti

Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd. Och vi vet att det kan kännas riskabelt att beställa saker på nätet. Därför ligger risk helt på vår sida när du beställer hos oss. Om du av någon anledning är missnöjd med din beställning så säg bara till och du får pengarna tillbaka. Fram tills två veckor efter leveransen kan du komma till oss och begära en fullständig återbetalning förutsatt att du inte använder filmen.

Projektledare

Under hela processen kommer du att tilldelas din egen projektledare. Du kan fråga honom / hennes frågor om processen, ge feedback och de kommer att ge dig din animering när den slutförts.

Zenuity

Marabou tomte

Ivio

Botanium

Redovisning

Mostly Harmless Games

Curbside

Sharpfin wealth management

Zolidd

Castle Cats

Seagram' Escape

Garage Social

Oscar

BlueLine

100 point challenge

Våra kunder berättar

brännjärn kund addbio

”Vår kontakt med brännjärn har varit väldigt positiv. Från att vi beskrev vår produkt och idé kring animationen till färdig produkt har vi haft en stimulerande dialog där jag kanske tycker vi var lite petiga. Inte en gång kände jag som kund att jag var besvärlig. Brännjärn agerade mycket professionellt och var villiga till förändringar tills vi var nöjda.”

Ulf Sewerin, CEO, ADDBIO

brännjärn kund mostly harmless games

“Det märks tydligt att de lagt ned mycket tid och energi i vår animerade reklamfilm. Vi fick väldigt personlig respons blandad med mycket kreativitet och i slutändan levererade de långt över förväntan.”

Alexander Milton, CEO, Mostly Harmless Games

brännjärn kund mostly harmless games
brännjärn kund kajsas web

“Brännjärn är enormt kreativa och jag kände att jag ville få lite nya vinklingar och nytänkande. Jag blev jättenöjd med den moderna touchen på filmen och har fått positiv respons från kunder..”

Kajsa Ekman, CEO, Kajsas Web

brännjärn kund expeditionary

“Vi är mycket nöjda med Brännjärns arbete och vår informationsfilm. Vi var nog en riktigt petig kund, men trots det så var bemötandet alltid proffsigt och det märktes att företaget är måna om att göra ett så bra arbete som möjligt. Brännjärn sjuder av kreativitet och idérikedom och vi kommer absolut anlita dom igen!”

Catrin Skane, CEO, Expeditionary Solutions AB

brännjärn kund expeditionary
brännjärn kund pocapp

“Brännjärn kontaktade oss med idéer om att göra en animerad kortfilm till vårt kommande spel. Vi märkte direkt att vi låg på samma humornivå och vad vi ville åstadkomma med kortfilmen. Efter en del bollande fram och tillbaka så kom vi fram till ett slutresultat som vi känner oss väldigt nöjda med!”

Tim Holmboe, VD, PocApp Games

“Samarbetet fungerade bra. Lätt att kommunicera. Bra med lyhördhet för anpassningar. Är nöjd med slutprodukten,”

August Wallén, CEO, Fighter Centre

Omvandla din pitch till en animerad säljvideo

Kvalitetsnivå 1

Fr. 15 000kr

Animationer från vårt junior team

 • 30 Sekunder animerad reklamfilm
 • ca. 75 ord
 • HD 1080p kvalite
 • Filer levereras inom 3 veckor
 • En dedikerad projektledare
 • Skräddarsytt & kreativt manus-skapande
 • Inspirerande bakgrundsmusik
 • 3st korrektursvändor
Prova nu för 15 000kr

Kvalitetsnivå 2

Fr. 29 500kr

Animationer från vårt mid-level team

 • 30 Seconds animerad reklamfilm
 • ca. 75 ord
 • HD 1080p kvalite
 • Filer levereras inom 5 veckor
 • En dedikerad projektledare
 • Skräddarsytt & kreativt manus-skapande
 • Inspirerande bakgrundsmusik
 • 3st korrektursvändor
Prova nu för 29 500kr

Kvalitetsnivå 3

Fr. 59 500kr

Animationer från vårt senior team

 • 30 Seconds animerad reklamfilm
 • ca. 75 ord
 • HD 1080p kvalite
 • Filer levereras inom 6 veckor
 • En dedikerad projektledare
 • Skräddarsytt & kreativt manus-skapande
 • Inspirerande bakgrundsmusik
 • 3st korrektursvändor
Prova nu för 59 500kr

VILL DU PRATA MED NÅGON FÖRST?

Osäker på vad du behöver? Vill du ha lite inspiration? Eller vill du ha tips på hur du lagar en perfekt vegansk hamburgare?
Vi tar gärna ett samtal med dig och kollar ifall vi kan hjälpa till.

Boka ett möte här under:

Boka ett samtal (Gratis)

FAQ

Vad får jag för 15 000kr?

När du beställer en animerad försäljningsvideo från oss får du ett paket av saker. Inkluderat är manus creation, där vi skriver manuset för dig baserat på vår beprövad konverterande manus struktur. Du får också en anpassad animering i 1080p-upplösning med 30 sekunder eller längre (beroende på vad du beställer). På toppen av det får du inspirerande, royaltyfri bakgrundsmusik. Du får också 3 möjligheter att ge oss feedback om din video och din egen projektledare som du kan fråga till. Vi erbjuder även tillägg som voiceovers på engelska och svenska, undertexter och obegränsade revisioner om du vill.

Hur kommer jag igång?

Börja med att klicka på orderknappen ovan på den här sidan. Detta skickar dig till en ordersida och en frågeformulär där du får berätta om din produkt eller tjänst. Baserat på detta kommer ett skript skapas och skickas till ditt mail från en av våra begåvade manusförfattare.

Vad hinner jag med på 30 sekunder?

Vi kommer att skriva ett skript som identifierar problemet, visar din produkt som lösning och slutet av videon med ett tydligt uppmaning till handling.

Om jag inte är nöjd?

Du kommer att få möjlighet att be om 3 omgångar av animationsändringen. Om du fortfarande är olycklig kan du begära en fullständig återbetalning, inga frågor ifrågasatta. Och risken är 100% på vår sida. Allt du behöver göra är att skicka oss ett mail till carl@brannjarn.se inom 2 veckor efter slutleverans eller under processen och berätta att du vill ha pengarna tillbaka. Fäst namn och e-postadress som du använde när du beställde.

Jag vill prata med någon först

Om du vill prata med en riktig person kan du skicka ett mail till carl@brannjarn.se och vi försöker svara på eventuella frågor.