Tel. +46 76 051 60 01

Beskriv

Beskriv

… med en animerad reklamfilm som underhåller, informerar, bygger relationer, undervisar, säljer in, uppmanar till köp, visualiserar, simplifierar, engagerar, humaniserar, kompletterar, pitchar din… Ja, vad det nu än är du vill beskriva. Med video kan du komprimera ditt budskap ner till bara några sekunder och skapa en “Ahaaa”-känsla hos dina tittare.

Vill du veta hur? boka ett möte med en av våra experter, så ska vi beskriva hur video kan hjälpa just dig nå dina marknadsföringsmål idag:

Prata med vårt team

Känner du igen dig?

Ditt erbjudande är unikt och spännande, men...

... Folk är förvirrade över hur det fungerar och varför de behöver det.

Mitt försäljnings- och marknadsföringsmaterial är riktigt krispigt, men...

... Det verkar inte som om någon interagerar med det.

Vill ha en väldesignad video i hög kvalitet som ansiktet utåt för mitt företag, men...

Jag har inte 100 tkr i budget för att lägga på en video.

30 sekunder skräddarsydda animerade reklamfilmer

I alla våra paket ingår, förutom animationen, ett övertygande manus, en professionell studio inspelad röst och inspirerande bakgrundsmusik. Allt detta levereras till dig inom bara 3 veckor.

Vissa använder sin video på sin hemsida och marknadsför den med hjälp av sociala medier, som Facebook och YouTube, andra använder sin video i presentationer för att göra det mer engagerande.

Vi har fasta priser på alla våra produktioner. Det betyder att du kan hitta en stil på animation som passar din budget och dina ambitioner.

Det ända du behöver göra att att klicka på knappen i slutet av den här sidan och boka ett samtal idag för att se hur vi kan hjälpa dig med att berätta ditt budskap.

På så sätt kan vi lära oss allt vi behöver om din produkt eller tjänst. Sen hanterar vårt team resten och vi håller kontakten med dig under hela processen för att svara på frågor och skicka uppdateringar på din film.

Oemotstådligt manus

Du får ett skräddarsytt manus, skapat 100% speciellt för din video. Våra manusförfattare skapar roliga och övertygande historier som fokuserar på att underhålla och övertyga dina tittare. Från att identifiera deras problem, visa din produkt som lösningen, fånga tittarens intresse till att marknadsföra din produkt på ett underhållande sätt.

Musik, röstinspelning och ljudeffekter

Ljud är ett mycket underskattat sätt att sätta stämningen i en video. Därför har vi ett team av ljuddesigners och röstartister. Våra ljuddesigners är fantastiska när det gäller att hitta sätt att engagera dina tittare och inspirerar dem till att stanna hela vägen till slutet av videon. Våra röstartister talar lugnt och tydligt till din publik, ingen försäljnings- eller filmtrailer-röster… Om det inte är exakt vad du letar efter, i så fall glöm inte berätta för oss när du fyller i frågeformuläret.

Animation och design

Vi har byggt en mycket effektiv process där vi kan producera roliga och engagerande animationer med tidlösa design som stämmer direkt in på dagens trender. Våra begåvade designers har byggt ett stort bibliotek med plugins och mallar som de använder när du beställer din animering. Detta har hjälpt oss att skapa tidseffektiv process, hålla kvalitén hög och till överkomliga priser.

Pengarna tillbaka garanti

Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd. Och vi vet att det kan kännas riskabelt att beställa saker på nätet. Därför ligger risk helt på vår sida när du beställer hos oss. Om du av någon anledning är missnöjd med din beställning så säg bara till och du får pengarna tillbaka. Fram tills två veckor efter leveransen kan du komma till oss och begära en fullständig återbetalning förutsatt att du inte använder filmen.

Projektledare

Under hela processen kommer du att tilldelas din egen projektledare. Du kan fråga honom / hennes frågor om processen, ge feedback och de kommer att ge dig din animering när den slutförts.

Animations-stilar

Här är några exempel på videos som visar vad vi kan leverera. Vi har kapacitet att producera alla typer av stilar på marknaden, så ifall du har en specifik video som du gillar, skicka över den så skapar vi en ännu grymmare version

Nivå 1 - Mall-animation, motion graphics- och karaktärs-baserat (priset börjar från 9 500kr)

Notera att det här är vårat inlednigserbjudande. Vi använder mallar för att producera de här videorna, vilket gör att vi kan hålla nere priserna. Det tillåter oss dock inte att skapa skräddarsydd grafik för att hjälpa bygga ditt budskap.

Relationsintelligent

Kajsas Web

Whiteboard

Two Of A Kind

Helpdesk

Redovisning

Nivå 2 - Skräddarsydd animation, motion graphics- och karaktärs-baserat (priset börjar från 19 500kr)

Notera att det här är vårat inlednigspris. Videorna är enklare men vi skräddarsyr de specifikt för ditt företag. Har du önskemål att karaktärerna ska göra något speciellt eller om du vill få din produkt animerad på ett enklare sätt så är det här nivån för dig.

2D animation

Botanium

SMS-rekrytering

Eat it

Fresh approach to HR

Spara pengar

Nivå 3 - Premium animationer (priset börjar från 29 500kr)

Notera att det här är vårat inlednigspris. Den här nivån är beroende på vad du vill göra och priset differerar från projekt till projekt. I det här paketet gör vi mer avancerade animationer i både 2d och 3d. Det ingår även storyboard och unik design vilket gör att det kan ta längre tid att producera. Om du verkligen vill sticka ut och skapa ett fantastiskt intryck så är det här pakete för dig.

Reseförsäkring

Bilcommunity

Seagrams 3D animation

Infographic

Försäkring

Nöjda kunder berättar

brännjärn kund addbio

”Vår kontakt med brännjärn har varit väldigt positiv. Från att vi beskrev vår produkt och idé kring animationen till färdig produkt har vi haft en stimulerande dialog där jag kanske tycker vi var lite petiga. Inte en gång kände jag som kund att jag var besvärlig. Brännjärn agerade mycket professionellt och var villiga till förändringar tills vi var nöjda.”

Ulf Sewerin, CEO, ADDBIO

brännjärn kund mostly harmless games

“Det märks tydligt att de lagt ned mycket tid och energi i vår animerade reklamfilm. Vi fick väldigt personlig respons blandad med mycket kreativitet och i slutändan levererade de långt över förväntan.”

Alexander Milton, CEO, Mostly Harmless Games

brännjärn kund mostly harmless games
brännjärn kund kajsas web

“Brännjärn är enormt kreativa och jag kände att jag ville få lite nya vinklingar och nytänkande. Jag blev jättenöjd med den moderna touchen på filmen och har fått positiv respons från kunder..”

Kajsa Ekman, CEO, Kajsas Web

brännjärn kund expeditionary

“Vi är mycket nöjda med Brännjärns arbete och vår informationsfilm. Vi var nog en riktigt petig kund, men trots det så var bemötandet alltid proffsigt och det märktes att företaget är måna om att göra ett så bra arbete som möjligt. Brännjärn sjuder av kreativitet och idérikedom och vi kommer absolut anlita dom igen!”

Catrin Skane, CEO, Expeditionary Solutions AB

brännjärn kund expeditionary
brännjärn kund pocapp

“Brännjärn kontaktade oss med idéer om att göra en animerad kortfilm till vårt kommande spel. Vi märkte direkt att vi låg på samma humornivå och vad vi ville åstadkomma med kortfilmen. Efter en del bollande fram och tillbaka så kom vi fram till ett slutresultat som vi känner oss väldigt nöjda med!”

Tim Holmboe, VD, PocApp Games

Boka din plats

För att kunna hålla uppe kvalitén så har vi begränsat antalet kunder vi tar in per månad. Men om du tar kontakt med oss så kan vi hålla en plats för dig utan några skyldigheter.

P.S. Vi respekterar dina personuppgifter och kommer aldrig dela din information med en tredje part. Vi lovar också såklart att inte skicka spam till dig själva heller.

Eller...

Boka ett samtal

Boka din plats

För att kunna hålla uppe kvalitén så har vi begränsat antalet kunder vi tar in per månad. Men om du tar kontakt med oss så kan vi hålla en plats för dig utan några skyldigheter.

P.S. Vi respekterar dina personuppgifter och kommer aldrig dela din information med en tredje part. Vi lovar också såklart att inte skicka spam till dig själva heller.

[activecampaign form=14]

Eller...

Boka ett samtal

FAQ

Vad får jag för 9500kr?

När du beställer en animerad försäljningsvideo från oss får du ett paket av saker. Inkluderat är Script creation, där vi skriver skriptet för dig baserat på vår högprövade high converting scriptstruktur. Du får också en anpassad animering i 1080p-upplösning med 30 sekunder eller längre (beroende på vad du beställer). Till toppen av det får du inspirerande, royaltyfri bakgrundsmusik. Du får också 3 möjligheter att ge oss feedback om din video och din egen projektledare som du kan fråga till. Vi erbjuder även tillägg som voiceovers på engelska och svenska, undertexter och obegränsade revisioner om du vill.

Hur kommer jag igång?

Börja med att klicka på orderknappen ovan på den här sidan. Detta skickar dig till en ordersida och en frågeformulär där du får berätta om din produkt eller tjänst. Baserat på detta kommer ett skript skapas och skickas till ditt mail från en av våra begåvade manusförfattare.

Vad hinner jag med på 30 sekunder?

Vi kommer att skriva ett skript som identifierar problemet, visar din produkt som lösning och slutet av videon med ett tydligt uppmaning till handling.

Om jag inte är nöjd?

Du kommer att få möjlighet att be om 3 omgångar av animationsändringen. Om du fortfarande är olycklig kan du begära en fullständig återbetalning, inga frågor ifrågasatta. Och risken är 100% på vår sida. Allt du behöver göra är att skicka oss ett mail till carl@brannjarn.se inom 2 veckor efter slutleverans eller under processen och berätta att du vill ha pengarna tillbaka. Fäst namn och e-postadress som du använde när du beställde.

Jag vill prata med någon först

Om du vill prata med en riktig person kan du skicka ett mail till carl@brannjarn.se och vi försöker svara på eventuella frågor.